Hvordan vaske håret med utvidelser

Gratulerer! Nå som du har tatt med deg hårforlengelsen for håret ditt, er det nødvendig å følge etterpleieinstruksjonene for å holde håret ditt følelse og se bra ut. Neglehårforlengelser kan være ganske kostbare, og det er viktig å passe ordentlig på dem hvis du vil holde dem saftige, glatte og blanke i lang tid. På denne måten kan du forvente at de vil vare fra 3 til 6 måneder.

Hvis du vil vite noen tips og triks for vedlikehold av hårforlengelse og hvordan du vasker dem, så har du rett der du trenger å være.

1. Ta av utvidelsene dine og forspenn dem. Du kan bruke en kam for å lette alle knuter. Fukt håret med detanglingsspray eller balsam for gjenstridige floker.

2. Fyll et kar med varmt og rent vann. For å sikre at vannet ikke er varmt, da dette kan ødelegge utvidelsene dine.

3. Dypp hårforlengelsen i vannet og bløt den helt. Kam forlengelsen med en bredtannskam. Siden utvidelser er tørrere og mer delikate enn det naturlige håret ditt, må de bløtlegges før du prøver å skumle dem.

4. Vask forlengelsen forsiktig og fukt den med en sulfatfri sjampo. Beveg fingrene mot tipsene for å rengjøre den pent. Bruk forsiktige bevegelser for å unngå skade på utvidelsene.

5. Dykk forlengelsen tilbake i karet og skyll med varmt vann. Klem lett for å sikre at hver siste sjampo blir vasket ut. Du kan også vaske utvidelsene under rennende varmt vann.

6. Bruk en skånsom balsam for håret ditt, akkurat som for det naturlige håret ditt. Skyll med varmt vann og brett inn et mykt håndkle for å fjerne overflødig vann.

7. La hårforlengelsene lufttørke. Ikke bruk varme eller kammer, da disse kan skade forlengelsen.

8. Stil som vanlig.

Ekstra tips og forslag når du vasker hårforlengelsene dine

Varme kan tørke ut og skade ekstensjoner, så bruk blåstørking og styling når det er nødvendig for å forlenge forlengelsens levetid.Rådfør deg med kosmetologen din om sjampo- og balsamtyper.Kvalitetsutvidelser koster mer, men de holder bedre med vask og styling.

Så, her er noen tips for deg når du vasker hårforlengelsene dine. Du kan også kjøpe hårforlengelser av beste kvalitet på Hair Flair. Kontakt oss for en gratis vurdering av håret ditt. Alle våre fagpersoner har mange års erfaring bak seg og vil samarbeide med deg for å finne de beste hårforlengelsene for deg.

Comments

Popular Posts